Synger b(j)arne- sanger

TRONDHEIM (Dagbladet): D.D.E.-vokalisten Bjarne Brøndbo går stadig egne veier. Rett fra en serie med kirkekonserter bærer det nå ut på skoleturné med «Mine b(j)arnesanger».

- Jeg tror D.D.E. som gruppe er tjent med at vi også gjør en del annet hver for oss. Det kan være med på å gi nye impulser til bandet, sier Bjarne Brøndbo til Dagbladet.

Fra januar av skal han besøke samtlige barneskoler i Nord-Trøndelag for Rikskonsertene, sammen med D.D.E.-kollega Eivind Berre og Ulf Haugum. Totalt blir det 46 konserter i løpet av en periode på halvannet år.

- Jeg gleder meg litt til dette, sier Bjarne.

- Målet er å lage en underholdende skoletime. Synes ungene at de har det artig sammen med oss, så har vi oppnådd det vi ønsker, sier Bjarne Brøndbo.
Han kommer i hovedsak til å synge noen av sine favorittbarnesanger, så noen D.D.E.-konsert blir dette ikke.

Men selv om Namsosbandet har vært veldig bevisst på at enkeltmedlemmer ikke skal reise rundt og opptre som D.D.E., vil Bjarne spørre de andre om å få lov til å ha med noen av de mest populære låtene.

- Jeg tror ikke ungene lar oss dra uten at vi har spilt «Det går likar no» og «Rompa mi». Sistenevnte er en klar favoritt på barneskolenivå og blant fulle folk, ler D.D.E.-vokalisten.