Synger duett med Cowboy-Laila

Sven O. Høiby og Cowboy-Laila skal opptre sammen med Sputnik på Sputnikfestivalen.

Sven O. og Cowboy-Laila skal synge duett med Sputnik som akkompagnatør, skriver VG i dag.

I pinsen arrangerer Sputnik - alias Knut Storbukås - for tolvte gang sin egen festival på Gautefall Turisthotell i Telemark. Årets virkelige godbit blir altså kronprinsesse Mette-Marits far i tospann med Cowboy-Laila.

- Sven O. og Cowboy-Laila har sagt at de skal lage et skikkelig show her oppe, så det blir nok moro. De skal synge duett. Jeg kjenner ikke til hva Sven O. står for musikalsk, men Cowboy-Laila er midt i blinken når det gjelder musikk for min tilhengerskare, sier Sputnik.

Ifølge VG har Sven O. stilt som betingelse at Sputnik kommer til Kristiansand og opptrer sammen med Cowboy-Laila på gården til en kompis av Høiby. Det skal Sputnik ha lovet, og dermed stiller Sven O. opp.

- Dette stiller jeg opp på fordi det er moro. Vi får dra til med en låt eller to, sier han.

Cowboy-Laila - som egentlig heter Laila P. Nygjerdet - ga for et drøyt år siden mediene beskjed om at hun «sluttet som kjendis». Nå har den folkekjære country-artisten (61) endret mening.

- Jeg var veldig syk på den tiden og rammet av en alvorilg infeksjon. Jeg trodde ikke jeg skulle greie meg. Men nå føler jeg at jeg har mye å gi innen musikken, sier hun.

(Dagbladet.no)

GJESTESTJERNE: Cowboy-Laila.
GJESTESTJERNE: Sven O. Høiby.
ARRANGØR: Sputnik.