Synger foreldrenes favoritter

Vi anmelder kveldens finalerunde i «Idol».

FORELDRENE BESTEMMER: I kveld skal deltakerne synge to låter. En selvvalgt og en som mamma og/eller pappa har plukket ut for dem. Ingvar til venstre synger foreldrenes bryllupslåt. Foto: Stella
FORELDRENE BESTEMMER: I kveld skal deltakerne synge to låter. En selvvalgt og en som mamma og/eller pappa har plukket ut for dem. Ingvar til venstre synger foreldrenes bryllupslåt. Foto: Stella Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld synger deltakerne en årsfersk hit og en låt som mamma og/eller foreldrene har plukket ut for dem.

Anniken Høve (29) fra Sortland: Synger foreldrenes valg «Me and Bobby McGee» av Janis Joplin Eplet faller tydeligvis ikke langt fra stammen. Foreldrenes valg kunne like gjerne vært Annikens. Janis Joplin hører til i samme epoke som de fleste av de andre artistene Anniken pleier plukke fra. Det blir litt tannløst til henne å være. Hun synger fint og reint, men hun drikker åpenbart ikke en flaske gin til dagen, som Joplin etter sigende hadde for vane å gjøre. Uten inderligheten, de dirrende stemmebåndene og råskapen, blir det noe litt ordinært over det hele.

Jørn Trollebø Kvalhiem (23) fra Måløy: Synger mammas favoritt «Fix You» av Coldplay Jørn er ikke alltid like bekvem i når han skal ta det piano. Det blir noe famlende i startgropen her og han finner ikke helt fotfeste før crescendoet kommer og redder han ut av knipen. Jørn er som alltid best når han får trøkke på. Men det er noe karikert over det hele - det blir rett og slett litt vel mye karaoke og teater over det hele.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer