SYNGER SAMMEN:  Rihanna og ekskjæresten Chris Brown har laget låten «Nobodies business» til Rihannas nye album. Foto: Scanpix
SYNGER SAMMEN: Rihanna og ekskjæresten Chris Brown har laget låten «Nobodies business» til Rihannas nye album. Foto: ScanpixVis mer

Synger med eksen

Spekulasjoner rundt ny låt på Rihannas kommende album.

(Dagbladet): Tirsdag publiserte Rihanna et bilde av den offisielle «tracklisten» til sitt nye album «Unapologetic» på sin Instagram-profil.

Bildet viser en håndskrevet lapp med alle tittelene på sangene til det kommende albumet, og hun avslører også hvilke artister hun har samarbeidet med på plata.

Blant annet har hun igjen samarbeidet med rapstjernen Eminem på albumets tredje låt «Numb». De to hadde stor suksess sammen med hitsingelen «Love the way you lie» i 2010.

Låt med eksen På det nye albumet samarbeider hun også med artistene Future og Mikky Ekko, men det som har vekket mest oppmerksomhet hos fansen er en ny låt med eks-kjæresten Chris Brown.

Det har vært mye spekulasjon rundt deres forhold den siste tiden, og mye tyder på at det tidligere kjæresteparet er i ferd med å finne tilbake til hverandre igjen.

«Nobodies business» Låta de har samarbeidet om på Rihannas siste plate heter «Nobodies business», og har skapt mye diskusjon blant fansen.

I kommentarfeltet på Instagram er det flere som kommenterer forholdet til Brown og meningsinnholdet bak tittelen på låta.

Flere uttrykker sin skuffelse over at Rihanna gir ut låt med den voldsdømte eksen, og andre venter i spenning på å få høre tekstens innhold.

Stjerneparet fikk mye oppmerksomhet i 2009 da det ble kjent at Brown hadde banket opp kjæresten etter en krangel.

Et bilde av Rihanna med tydelige hevelser og blåmerker verserte på nettet, og Brown ble i ettertid dømt til samfunnsstraff og prøvetid for episoden. Lenge hadde han også rettslig forbud mot å nærme seg Rihanna.

Forandret seg Rihanna snakket ut i en rekke intervjuer om voldsepisoden, og ble for mange en talskvinne i saken mot vold mot kvinner.

Mange har derfor reagert på den gjenopptatte kontakten mellom ekskjærestene. Rihanna har flere ganger tatt til motmæle og mener Brown har forandret seg.

Tidligere i vår gjestet også de to stjernene hverandres låter «Birthday cake» og «Turn up the music» i repsektive remixversjoner.

Til nå har hverken Rihanna eller Brown offisielt bekreftet om de er kjærester igjen.

Rihannas nye album «Unapologetic» kommer ut 16. november.