Synger med Paperboys

Natt til i går vant Lady Saw Grammy. Nå er hun aktuell med en remiks av norske Paperboys.

På den nye Paperboys-singelen «Ra Ra» har danchehall-sjangerens førstedame Lady Saw bidratt med sin remiks av låten. Den har vært klar lenge, men med Grammy-pris til Lady Saw for hennes samarbeid med Gwen Stefani og No Doubt, er den plutselig et enda større scoop.

Helt rå

- Dancehall er blitt veldig trendy, og det kan bli litt mye. Men dette er en helt rå remiks, sier Øvind «Vinni» Sauvik. Kontakten mellom Paperboys, som snart drar ut på oppvarmingsturné med Morten Abel, og Lady Saw (egentlig Marion Hall) har gått gjennom de svenske produsentene Collene & Webb. Ifølge Paperboys' norske plateselskap Bonnier Amigo skal Lady Saw først ha falt for «What You Need» og deretter «Ra Ra», som hun skal ha beskrevet som «the baddest shit I've ever heard». Lady Saw har jobbet med en rekke superstjerner, som Missy Elliott og Beenie Man.

Justin-beklagelse

Grammy-utdelingen bar ellers sterkt preg av Janet Jacksons omstridte Superbowl-pupp. Justin Timberlake, som var medskyldig i puppestuntet under Superbowl, beklaget stuntet da han fikk prisen for beste mannlige popvokalist. Coldplay, Beyoncé Knowles, Luther Vandross og OutKast ble de store Grammy-vinnerne.

SCOOP: Paperboys samarbeider med Grammy-vinner Lady Saw på sin nye singel.