Angelina Jordan:

Synger på Kongsberg Jazzfestival

Stjerneskuddet Angelina Jordan skal dele scene med Lionel Richie.

FIKK SKRYT: Angelina Jordan deltar i «The Champions» i USA og imponerte stort i finalen. Video: «America´s Got Talent» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det norske stjerneskuddet Angelina Jordan (14) har bergtatt verden med sin vakre stemme som deltaker i den amerikanske talentkonkurransen «America's Got Talent: The Champions».

Finalen ble vist på amerikansk TV natt til mandag, men resultatet blir ikke klart før neste uke.

Og mens publikum venter i spenning på om hun går av med seieren i konkurransen, kan hun glede fansen hjemme i Norge med at hun kommer til Kongsberg Jazzfestival i sommer.

«Angelina Jordan har vært opptatt av jazz helt siden hun var svært liten men når ut til et bredere publikum. Selv om hun bare er 14 år formidler hun med en nerve og tilstedeværelse som berører publikum i alle aldrer», skriver konsertarrangøren på sin hjemmeside.

14-åringen skal holde en dobbeltkonsert sammen med selveste Lionel Richie på Kirketorget i Kongsberg.

Gjenganger på festivalen

Festivalsjef Kai Gustavsen sier til Dagbladet at det ikke er første gang Angelina opptrer på festivalen.

- Vi har jobbet med henne i mange år, og hun har gjort mange konserter på festivalen siden hun var liten. Hun var åtte år første gang hun spilte på barnefestivalen vår.

2014: Dagbladet TV møtte «America´s got Talent»-akutelle Angelina Jordan i 2014. Video: Øistein Monsen Vis mer

Etter det har hun sunget på Gulljazz, som er for de eldre publikummerne, og for to år siden solgte hun ut festivalens innendørs-hovedscene.

- Hun har på en måte gått alle skrittene i festivalen nå som hun skal opptre på den store utehovedscenen på Kirketorget, sier Gustavsen.

Han tror publikum vil synes det er veldig gøy å få henne til festivalen.

- Hun har millioner av visninger på YouTube, og det er klart det er interessant for folk. Det er gøy for oss å følge henne. Både bransjefolk og publikummere står og måper når de hører henne synge. Det er noe få artister klarer, sier han og avslutter:

- Det blir veldig gøy!

Konserten vil bli holdt torsdag 2. juli. Jordan spiller også i Sandefjord 9. juli på Kurbadhagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer