Synger salmer

Har du hørt på maken? Frode Grodås og Tore André Flo synger våre mest kjente salmer - på TV. Men United-stjernen Ole Gunnar Solskjær nektet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du har helt sikkert hørt salmene «O, bli hos meg» og «Nærmere deg min gud» tidligere. Men aldri sunget av landslagsstjernene Frode Grodås og Tore André Flo på TV. I høst får du sjansen.

Halleluja

Programleder for NRK-programmet «Halleluja», Kjell Erik Moen (37), har nemlig fått fotballproffene til å ta frem salmekunnskapene.

Iført landslagets offisielle treningsdrakt dro, den nå fingerskadde, Frode Grodås, til på direkten da han ble oppfordret til å synge en salme han kunne. Med kraftig vestlandsrøst tok han fatt på en av de aller mest radiospilte salmene, «O, bli hos meg». Kjent for mange som en vakker «begravelsessalme».

Frode Grodås har sunget salmen for et lydhørt publikum også tidligere. Da sammen med lagkameratene i Chelsea.

- Salmen synges nemlig foran den engelske cupfinalen på Wembley. Da selvsagt på engelsk, forteller en svært fornøyd Kjell Erik Moen til Dagbladet. Tore André Flos salmekunnskaper er det heller få som har kjennskap til - ennå. Men på oppfordring fra Kjell Erik Moen sørger VM-helten for fremføring av ikke mindre kjente «Nærmere deg min gud».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer