- Synger slik jeg elsker

Slipknots forgjengere på scena i Oslo.

(Dagbladet.no): Tirsdag kveld varmet Stone Sour opp for Alice in Chains på Rockefeller i Oslo. Bandet er ikke blant verdens mest aktive, og har tidligere sluppet kun ett album; «Stone Sour», som kom i 2002. Men nå er bandet på veien igjen, og i august kommer deres andre album, «Come What(ever) May».

Mest kjent er nok bandet, som er kalt opp etter en drink bestående av whiskey, appelsinjuice og sourmix, for vokalist og frontfigur Corey Taylor, som synger i Slipknot.

På bandets hjemmeside, skriver han:

- Med Stone Sour slapper jeg av, og viser mer av meg selv. Så snart fansen hører den nye platen, vil de forstå at den er annerledes fra alt det vi tidligere har gjort. Det gir meg en sjanse til å synge slik jeg elsker. Den typen synging som jeg driver med når jeg tusler rundt hjemme.

Stone Sour er forgjengeren til Slipknot, og bestod i sin tid av Corey Taylor, James Root, Josh Rand, Shawn Economaki og Joel Ekman. Taylor og Root gikk etter hvert inn i Slipknot, mens Economaki ble stagemanager for Nu-metal-bandet. Ekman ble erstattet av Roy Mayorga, som tok over trommene i Stone Sour.

Stone Sour skal også delta på Family Values Tour 2006, som skal gå over hele USA. Andre band på turneen er, blant andre, Deftones og Korn.

SPILLER I KVELD: Stone Sour varmer opp for Alice in Chains på Rockefeller i kveld. Foto: CHAPMAN BEAHLER
SPILLER I KVELD: Stone Sour varmer opp for Alice in Chains på Rockefeller i kveld. Foto: CHAPMAN BEAHLER Vis mer