Synger Sofie

Carola ble foretrukket foran Bettan og flere andre norske artister - og synger hovedlåten på studioinnspillingen av musikalen «Sophie's World».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er glad de valgte min tolkning. Jeg synes det er blitt en fin låt som vokser jo mer jeg hører på den, sier Carola til Dagbladet.

Elisabeth «Bettan» Andreassen er en av flere som var aktuelle til å synge balladen «A World Of Wonders», som nå er sluppet på singel.

- Bettan skal i alle fall være den som får synge låten inn på norsk - hvis det blir aktuelt å lage en norsk versjon, sier Jørn Dalchow i PolyGram til Dagbladet. - Skal jeg det? Det var jo hyggelig å høre, sier Bettan. Hun gjorde en prøveinnspilling av sangen for lenge siden, og sier at hun ikke tenkte mer på dette før hun fikk vite av plateselskapet at Carola var valgt. .

«Sound Of Music»

Dalchow bekrefter at Carola Søgaard, som også er mer kjent enn Bettan, sto øverst på ønskelista.

- Jeg har verken lest boka, sett musikalen i Tyskland eller lest manuset til filmen som nå spilles inn. Men jeg skjønner at historien om Sofie er et stort prosjekt, og jeg vil nå se nærmere på dette, sier Carola. Hun har hatt stor suksess i rollen som Maria i den populære musikalen «Sound Of Music» i Stockholm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer