Synger ut med GP-stjernene

I kveld gjør Paal Tarjei Aasheim comeback som programleder med gameshowet «Glem ikke tannbørsten» på TV3. Med seg på scenen har han ikke mindre enn to Grand Prix-deltakere.

Lise Monica Nygård fra vinnertrioen Charmed utgjør sammen med Marit Strømøy duoen Sparkling Divas, som skal showe for publikum før sending. Når programmet går på lufta overtar The Original Bullshit Band, der Leif Anders Wentzel er vokalist. Han kom på tredjeplass i årets norske Grand Prix-finale.

- Sparkling Divas har eksistert i et års tid, men det blir mindre tid til å gjøre noe sammen etter Grand Prix-seieren, sier Lise Monica Nygård.

Likevel skal hun synge forPaal Tarjei åtte mandager framover.

- Dette blir kjempemorsomt, mener GP-vinneren.

I dag er hun i studio for å spille inn en sololåt til Charmed-albumet som kommer 2. mai.

Bullshit

Leif Anders Wentzel har sunget med The Original Bullshit Band i sju- åtte år, og ble oppdaget av Paal Tarjei Aasheim på Smuget lenge før Grand Prix.

- Det er første gang jeg er med i et husband, sier Wentzel.

Også han har ting på gang etter Grand Prix-suksessen, blant annet sammen med Hilde Heltberg.

Programleder Paal Tarjei Aasheim er storfornøyd med musikerne sine.

- Dette skal bli show. Jeg skal til og med synge selv - og jeg kan ikke synge, altså. Jeg pleier ikke være redd for å dumme meg ut. Akkurat nå er jeg litt shaky, men gleder meg mest, sier programlederen.

Rampestreker

Egentlig hadde Paal Tarjei bestemt seg for å ta en lang tv-pause. Så ble han spurt om å lede «Glem ikke tannbørsten».

- Dette programmet har jeg alltid drømt om å lage, forteller han.

Åtte mandager framover skal han sende en publikummer til et eksotisk reisemål - med tannbørsten på innerlomma. I kveld er det Phuket i Thailand og Porsgrunn i Telemark, og både den heldige og den uheldige vinneren må reise på rappen. Mia Gundersen er kveldens gjest.

  • TV3 i kveld kl 20.00

gro.rognmo@dagbladet.no

SJARMERT: Programleder Paal Tarjei Aasheim i «Glemn ikke tannbørsten» har tatt med seg Lise Monica Nygård fra Charmed i TV-studio.