Synger ut mot Bush

Beastie Boys, Alanis Morissette og en rekke andre arister har startet «New Power Project» mot president Bushs klimaholdninger

Artisten skal bruke turneer og egne hjemmesider for å legge press på Bush, slik at han forandrer kursen i klimapolitikken. De skal også organisere underskriftskampanjer som sendes til kongressen og Bush-administrasjonen.

Alanis Morissette, Beastie Boys, Moby, The Dave Matthews Band, Tom Petty, Tray Anastasio, Jackson Browne og James Taylor er spesielt opptatt av oljeboring i Alaska og støtten til atomkraft foran støtte til fornybar energikilder, skriver Rolling Stone.

Beastie Boys' Mike Diamond leder prosjektet.

- President Bushs energiplan foråsaker irreversibel skade på jorda, som sender oss tilbake til den tida mennesker gikk på kne, skriver Diamond i en pressemelding ifølge Dotmusic.com

Morissette skriver på hjemmsida www.alanismorissette.com:

- Vi trenger ikke å stå å se på at egoistiske og kortsiktige avgjørelser aktivt ødelegger planeten. Jeg tror det vi gjøre i dag rammer alle framtidige generasjoner og jorda de lever på. Det vi gjør nå spiller en stor rolle for hvordan jorda vil se ut.

Dagbladet.no

ANTI-BUSH: Beastie Boys vil ikke tilbake til tida da mennesker gikk på knær.
FORETREKKER MILJØ: Alanis Morissette tenker på de som kommer etter oss.