Synkron jubel for FREDAG!

Synkron jubel da Dagbladet feiret sin helrenovering av bilaget FREDAG, på taket av Grand Hotel i går kveld. Og i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Her kan du laste ned dagens avis og FREDAG i pdf-format!

  Over 200 små, mellomstore og svære kjendiser - samt et ikke ubetydelig antall Dagblad-medarbeidere - forsynte seg grovt av drikkevarene og hyllet «Norges største ungdomsblad», som FREDAG-leder Eivind Eidslott tillot seg å kalle bilaget.

  Men Bertine Zetlitz - som kunne fortelle at hun «har et knakende godt forhold til Dagbladet» - innrømte glatt at hun kom på festen av andre grunner:

  -  Genialt

  -  Jeg er her på grunn av synkronsvømmerne. Det er veldig få fester som tilbyr nogo ekstra bra attåt. Så dette er genialt. Jeg ser ikke bort fra at jeg i løpet av natta trekker i stram badehette og selv hopper uti bassenget, sa popdronningen med de grønne øynene.

  Hun var blant de første festdeltakerne til å trekke inn fra takterrassen og bort til bassengkanten da fløyta gikk og kvinnelandslaget i synkronsvømming gikk i vannet.

  Etter hvert ble trengselen så stor at verken de minste av kjendisene eller de som var veldig trege med å trekke inn - fikk sett noe som helst. Men Bertine så - og etterpå viste hun tommelen opp og meldte: -  Perfekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.