Synthetisk lørdag

Oslo Synthfestival er her igjen. I morgen inntar tangentfantastene Betong med 12 band og seks kunstnere og DJs på to store scener. En stor utvidelse i forhold til i fjor.

I tillegg til de norske bandene, har arrangøren i år valgt å stille med utenlandske headlinere. Synthfestivalen venter derfor innrykk fra hele Skandinavia denne kvelden.

Banda som opptrer er VNV Nation, Malaise, Artismight, Spektralized, In Vein, Termodress, Panzerveps, Polymorph, Black Comedy, Cue to Recall og Badass & Sinnatagg. Og det skal ikke stå på bredde her.

Her er et lite utdrag av hvordan banda selv presenterer seg foran synthmønstringa: «Crossoverstil fra alternativ elektronisk musikk til moderne danserytmer», «følelsen av Europa», «moderne og klassisk, mytologi og teknologi på samme tid», «electro-goth», «ambrotronika», «melodiøs elektropop», «eksperimentell electronica kombinert med elementer fra industrial og electra», «futuristisk form for hard metall, eller Cybermetal», «beats og støy i en litt mer chill out being-happy-variant en det man er vant til», «en øredøvende blanding av trance og industriell techno, drønnende, elektronisk, fuzz og feedback», «kalde digitale synther henter analog varme, tar med seg mørk vokal og drar på byen!»

God fornøyelse!

Betong, Chateu Neuf, Oslo. lørdag, altså. Billettpris: 200 /230 i døra. Alle som kjøper billett til festivalen får en CD med ett spor fra hvert av festivalbanda.

Programmet finner du her

<B>PÅ BESØK:</B> Engelske VNV Nation er et av de utenlandske banda som gjester Oslo Synthfestival i år.