Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Syphon Filter: Omega Strain»

Skytespill fra SonyFor: PlayStation 2 (vinter 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Serien gjør nå sitt inntog på PlayStation 2, og utnytter konsollens online-del fra første stund. Du spiller ikke lenger Gabe Logan, helten fra de foregående tre spillene i serien. I stedet kan du lage din helt egen figur, som skal inngå i Gabe Logans egne, lille hær i kampen mot de evinnelige terroristene.

Det vil være mulig å spille gjennom spillet mutters alene, men om du spiller sammen med noen vil du ha klare fordeler. Blant annet vil det da være mulig å gi støtte-ild, eller så kan spillerne hjelpe hverandre forbi hindringer der du alene må gå omveien rundt.

I løpet av spillets gang lover Sony at du kan få tilgang på over 100 våpen ? også den gode, gamle strømpistolen. Og selv om grafikken har fått en oppdatering i overføringen til PlayStation 2, tyder prøvespillingen på at spillefølelsen fra de første tre spillene er tilstede ? headshot vil fortsatt være mulig, men nå kan du også plukke opp kroppene og gjemme dem.