Syr sin egne plateomslag

Flere Bylarm-håp

SIRKUSPOP?: Anne Lene Hägglund er i gang med å lage omslag til promoplatene. Til det går det med nål, tråd og en hel del tekstiler. Foto: Nils Kristian Thompson Eikeland
SIRKUSPOP?: Anne Lene Hägglund er i gang med å lage omslag til promoplatene. Til det går det med nål, tråd og en hel del tekstiler. Foto: Nils Kristian Thompson Eikeland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ideen fra «gjesteredaktørene» Behnam Farazollahi og Runar Eggesvik (se faktaboks til høyre):

Gjennom hele Bylarms historie har mediene kåret artister til «vinnere». Det er imidlertid flere artister som imponerer og kommer fra det ukjente, men som ikke blir hypet.

I forkant av Bylarm kommer Dagbladet.no til å trekke fram et knippe artister som sannsynligvis ikke får noen mediehype, men som Behnam og Runar mener at fortjener det.Anne Lene HägglundUtflyttet trønderdame, som etter eget utsagn spiller sirkuspop. Egentlig betyr dette pop, med litt smartere melodilinjer og noen uvanlige takskifter. Sjekk ut musikken på hennes MySpace-side. På scenen har hun med seg kontrabass, fiolin, fløyte, trommer og et gjøkur.

1. Hvorfor ønsker dere å spille på bylarm?

Det er en kjempemulighet til å få vist seg fram for musikkbransjen, og ikke minst et musikkinteressert publikum. Så får vi bare håpe at de liker det de hører.

2. Tror du/dere på at musikken kan bli et levebrød?

Jeg håper jeg en dag kan komme i den  situasjonen hvor jeg kan bruke mer tid og energi på musikken enn det jeg får til i dag. Jeg må nok uansett basere meg på ekstrainntekter ved siden av, men jeg er villig til å leve sparsommelig for å kunne holde på med det jeg liker best, nemlig musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer