Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

System of a Down til badet

Amerikansk hardrock klar for Norwegian Wood.

(Dagbladet.no): I tillegg er det norske bandet Stonegard.

Amerikanske System of a Down er et av de såkalte nu-metal-bandene som har klart både selge millioner av plater og få masse ekstatiske kritikker verden rundt.

Første gang

Ifølge festivalsjef Jørgen Roll er det første gang kvartettens frenetiske og eksperimentelle miks av alt fra Captain Beefheart til Faith no More spilles live her i Norge.

Norske Stonegard er plateaktuelle i disse dager med albumet «Arrows» som slippes mandag. Gutta har levert en rekke sterke konserter landet rundt og Dagbladet.no gav gutta en femmer for deres opptreden i kjelleren på Café 3B under Bylarm i Trondheim, 2003.

Begge bandene entrer scenen fredag 17. juni.

Flere harde band

Dagens Norwegian Wood-bekreftelser føyer seg inn i festival-bookinger av hardrock-band til sommeren. Roskilde melder i dag at amerikanske Audioslave er klar i slutten av juni.

FØRSTE GANG: System of a Down slipper plate i mars. I juni spiller bandet for første gang her i Norge.
FØRSTE GANG: System of a Down slipper plate i mars. I juni spiller bandet for første gang her i Norge. Vis mer

Quartfestivalen har allerede Green Day og Foo Fighters på plakaten, mens Øya kan skilte med ekstremmetal-bandet Satyricon og hardcore-talentene JR EWING.

<B>DEBUT: Norske Stonegard slipper debuten sin på mandag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media