Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

T-Bone Burnett

Hardkokt og rytmesterkt fra en av rockens veteraner.

CD: Flytt dere folkens, her kommer T-Bone Burnett og viser hva rock\'n\'roll er lagd av. Burnett er en av de mørkeste poetene i bransjen, med en fartstid som spenner Bob Dylans legendariske Rolling Thunder Revue i 1975 til spektakulære soloalbum, sist hørt i 1992 med suverene «The Criminal Under My Own Hat». Her er han med tre trommeslagere i bandet, dessuten Marc Ribot, gitaristen som også er kjent for samarbeidet med Burnettes musikalske slektning, Tom Waits.Bånn pinne fra start. Noir-noveller med titler som «Palestine Texas», «Seven Times Hotter Than Fire», «Fear Country» og «Blinded By Darkness». Inn til beinet-lyrikk pisket fram av sønderrevne blodårer, usikrede skytevåpen og klink-klank-rytmer med en villskap som om de kommer fra et bilverksted der mekanikerne er gått bananas. Sitter her i mai og føler sterkt at en av årets sterkeste plater allerede ligger i spilleren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling