Ta en sniktitt på nye Dagbladet

Fornyet fra i dag.

NYE SKRIBENTER: Frederic Hauge er først ut blant en rekke ekspertkommentatorer som er knyttet til Dagbladets nye Agenda-seksjon.
NYE SKRIBENTER: Frederic Hauge er først ut blant en rekke ekspertkommentatorer som er knyttet til Dagbladets nye Agenda-seksjon. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dagbladet kommer i dag i fornyet utgave.

Blant nyvinningene er «Agenda» - en daglig dobbeltside der Dagbladet har knyttet til seg et stort panel eksperter som skriver om sine fagfelt.

Først ute er Frederic Hauge fra miljøvernorganisasjonen Bellona, som som forteller hvordan den 22 år gamle Montreal-avtalen kan ha æren for at vi kan fortsatt kan dra til fjells i påsken uten å kle deg i beskyttelsesdrakt mot sola.

Avisa er også ommøblert. Nå kan du lese den både forfra og bakfra, alt ettersom du ønsker nyhetene eller kulturstoffet, debatten og lederartiklene først.

TV-programmet som tidligere lå på de bakerste sidene, finner man nå ved å bla opp i midten. Det er etterfulgt av værsider, tegneserier og småstoff.

- Marie Simonsens skarpe og humoristiske penn som en daglig inngang på sistesida. Ikke så mange andre enn henne ville klart å fylle et så krevende format nesten hver dag hele året. Med disse to likeverdige seksjonene både tydeliggjør og videreutvikler vi den profilen Dagbladet allerede har, sa Anne Aasheim til sin egen avis i går.

FLYTTET: Kulturstoffet er flyttet bakover i avisa, men innledes fortsatt med aktuelt nyhetsstoff.
FLYTTET: Kulturstoffet er flyttet bakover i avisa, men innledes fortsatt med aktuelt nyhetsstoff. Vis mer
IDEER: Seksjonen preges i dag av tegneren Steffen Kverneland.
IDEER: Seksjonen preges i dag av tegneren Steffen Kverneland. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer