Ta livet av spam

Spam forsurer de fleste e-postkasser i disse dager. Få ut litt frustrasjon med spillet Spamwars.

Dagbladet.no/FREDAGs spillsider finner du på linken Barespill.no Her finner du massevis av gratis online-spill pluss masse annet stoff om spillkonsoller, spillanmeldelser og spilldiskusjoner. Under finner du fire nye onlinespill som er lagt inn i på Barespill.no.

Spamwars

Irriterer du deg over spam på e-posten din? Ta det med ro. Dagbladet.no har løsningen for deg. I Spamwars gjelder det å ta livet av spam og avsenderen. Vanskelig er det heller ikke.A tasten beveger pistolen oppover, Z beveger nedover. Du skyter med M-tasten. Men du kan også skifte taster hvis du har lyst til det.

Spill Spamwars

Her finner du Dagbladet.nos Hjernedøde spill.

Fuel Critical

Fuel Critical er et klassiske arkadespill. Du flyr og havner under ild. Du kan prøve å unngå dem, men her er angrep beste forsvar: Slipp en bombe eller fyr løs. Du kan velge om du vil være på mars, månen eller jorda. Fuel Critical her tre vanskelighetsgrader. Du styrer med piltastene, skyter med A-tasten og slipper bomber med S-tasten.

Spill Fuel Critical

Her finner du Barespill.nos Arkade-spill

Speed Trial

Kjøre bil fra pulten er ofte å foretrekke. Du kan kræsje så mye du vil. Irriterer andre sjåfører deg kan du bare presse dem av veien og ofte får du kjøre fete biler. I Speed Trial er det lite feite biler, men mange konkurrenter. Du er en av åtte og det gjelder å slå de andre bilene. Du kan velge mellom to versjoner alt etter hvor bra maskin og nettleser du har. Du kan også velge mellom flere forskjellige baner. Du styrer med venstre og høyre piltast, gasser med pil oppover og bremser med pil nedover.

Spill Speed Trial

Her finner du Barespill.nos Fly-, båt-, og kjørespill.

Virtual Curling

Norge er regjerende olympiske mestere i curling. Dette tidligere så utskjelte idretten fikk halve landet til å sitte oppe om natta for å se noen fyrer trille stein og koste is. Nå har du sjansen til å spille curling selv. I Virtual Curling konkurrerer du mot computeren. Dere har fire steiner hver. Den som er nærmest midten vinner når de er kastet vinner runden. Plasser musa i innefor ramma og skyv den til høyre eller venstre for å sikte. Du holder venstre musetast inne for velge styrke. Følg med på den rød skalaen til venstre for å se hvor hardt det blir. Slipp tasten ved ønsket nivå. Lurer du på hvordan kulene ligger inne i blinken klikk på «Top View» nederst til venstre i bildet.

Spill Curling

Her finner du Barespill.nos sports-spill

Kjeder du deg? Lyst på en utfordring?

BareSpill.no er Dagbladet.nos nye spillsider! Vi gir deg det du vil ha: En haug med gratis online-spill, anmeldelser og annet snask fra spillenes verden.

Her finner du alltid de seks siste spillene øverst på siden. De gratis online-spillene er delt inn i ni kategorier: