- Ta meg på Wasa-vorta!

Orgasme på svensk i «Uti vår hage».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Endelig er komikerne Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen tilbake på skjermen. Etter kjempesuksesser som «Team Antonsen» og «Tre brødre som ikke er brødre», gjenoppliver de sitt kanskje mest surrealistiske TV-konsept, «Uti vår hage», nesten fem år etter at det sist gikk på lufta.

- Denne gangen tar vi utgangspunkt i store samfunnstemaer og belyser dem i sju novellefilmer. Det har vært litt som å få en stiloppgave: «Lag en halvtimes TV om at flerkulturelle ekteskap oppløses dobbelt så ofte som ekteskap hvor begge er norske», sier Harald Eia.

Og i klippet vi har fått fra NRK (lagt inn nederst i saken), er det nettopp kjærlighet på tvers av kulturkløften som er tema. Her får vi se hvor vanskelig det kan være å å ha svensk kjæreste - med ukjente erogene soner som «Wasa-vorte», «klaraklump» og «St. Olavs-sprekk», og kraftige orgasmer som virker svært fremmedartede vest for riksgrensa.

Brukte testgrupper

Fakta fra Statistisk Sentralbyrå, Folkehelseinstituttet og norske offentlige utredninger ligger til grunn for hvert program, men Eia innrømmer at et eventuelt samfunnskritisk budskap er vanskelig å spore filmene. Det hele glir fort ut i det absurde, slik vi er vant med fra trekløveret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer