Foto: Faksimile Steam er en genial løsning for digitalt innhold, men noen ganger kan det gå galt.
Foto: Faksimile Steam er en genial løsning for digitalt innhold, men noen ganger kan det gå galt.Vis mer

Tabbe sperret 12.000 «Modern Warfare 2»-kontoer

Men nå legger Valve seg flate og gir bort «Left 4 Dead 2» som et plaster på såret.

|||Hvis du er en av de som kjøpte «Call of Duty: Modern Warfare 2» via nedlastingsbutikken Steam, så burde du nå kanskje sjekke statusen for Steam-kontoen din.

For som følge av tiltak mot juksing gjorde nettbutikkløsningen en vurderingsfeil og sperret rundt 12.000 kontoer fra det superpopulære skytespillet «Call of Duty: Modern Warfare 2».

Sperringen skal ha skjedd over to uker, men skal nå være rettet opp og alle de som ble utestengt skal ha fått tilbake tilgangen til skytespillet. 

I en e-post fra Valve-sjef Gabe Newell ber han om forlatelse og frir med zombieskytespillet som du mottar gratis om du er en av dem som ble rammet av anti-jukstiltakene.

- Nylig ble Steam-kontoen din feilaktig sperret fra «Call of Duty: Modern Warfare 2». Det var vår feil og jeg ber om unnskyldning for eventuell frustrasjon eller angst du måtte ha fått som følge av det, skrev Valve-sjefen Gabe Newell i en e-post til de som som ble sperret.

Men som plaster på såret forteller han i samme e-post at alle som ble sperret får et eksemplar av «Left 4 Dead 2» som du kan gi bort. Og i tillegg; har du ikke «Left 4 Dead 2» selv får du også spillet.

- Vi har nå reversert sperren og gitt deg tilbake tilgangen til spillet. I tillegg har vi gitt deg et gratis eksemplar av «Left 4 Dead 2» som du kan gi vekk som en gave på Steam, samtidig får du en gratis utgave selv, om du ikke allerede eier det, skriver Newell videre.

Var du en av de uheldige som fikk sperret kontoen din skal Steam-kontoen din nå ha blitt oppdatert med de nye spillene, og selvfølgelig tilgang til «Call of Duty: Modern Warfare 2».  Gave-versjonen av «Left 4 Dead 2» skal befinne seg under Manage Gifts and Guest Passes.