«En affære»

Tabu-sex mellom kvinnelig lærer og 16-årig elev

Se traileren fra den erotiske thrilleren «En affære».

lærer og elev: Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe spiller mot hverandre i spillefilmen «En affære», som handler om en elev og en lærer som innleder et seksuelt forhold. Video: SF studios Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Her kan vi by på en ny smakebit fra spillefilmen «En affære». Den erotiske thrilleren har premiere 5. oktober.

Hemmelig begjær, ulovlig kjærlighet, utroskap og et pikant forhold mellom lærer og elev, pakket inn i thrillerformat, er stikkord for «En affære».

Se klippet øverst i saken.

Pikant lærer/elev-forhold

Filmen handler om gymlæreren Anita, spilt av Andrea Bræin Hovig (44), som innleder et seksuelt forhold til mye yngre Markus, sin 16 år gamle elev, spilt av Tarjei Sandvik Moe (18).

Etter å ha sett noen smakebiter tidligere i år, finner Dagbladets filmanmelder Inger Merete Hobbelstad det interessant at scenene er såpass erotiske.

– Estetikken, musikken og det varme lyset og nærbildene av naken hud, har mer til felles med «Fifty Shades of Grey» enn med norsk sosialrealisme. De tar en relasjon som er forbudt og som de aller fleste vil reagere moralsk på, nemlig mellom en ungdomsskoleelev og læreren hans, og gjør det sexy, til en forførelse, har Hobbelstad uttalt til Dagbladet tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.