Tafset på flyvertinne

Liam Gallagher fra Oasis er anmeldt av British Airways.

En ansatt i det britiske flyselskapet British Airways har anmeldt Oasis-stjernen etter at han skal ha forulempet henne på flyplassen Gatwick sist fredag.

Politiet etterforsker episoden som skal ha funnet sted da Gallagher og resten av Oasis gikk om bord i et fly som skulle til Rio de Janeiro i Brasil. Bandet skulle delta i den tredje Rock In Rio-festivalen.

Den 30 år gamle flyvertinnen sier hun hjalp bandet med å finne setene sine, da Gallagher skal ha gjort en obskøn gest og grep tak i rumpa hennes.

Hun rapporterte episoden øyeblikkelig til sjefen sin. Saken ble anmeldt, og politiet i Sussex i England leder etterforskningen.

- Fredag kveld skal en mannlig passasjer ha forulempet en kvinne i vår besetning på fly 2247 fra Gatwick til Rio de Janeiro, sier en talsmann for flyselskapet til nyhetstjenesten Ananova.

En talsmann for politiet i Sussex bekrefter at de etterforsker saken.

Det er ikke første gang Liam Gallagher er i bråk med flyselskaper. Han er allerede bannlyst for livet på alle avganger fra selskapet Cathay Pacific, etter at han lagde oppstyr på et fly fra Hongkong til Australia i 1998.

TAFSER? Liam Gallagher er anmeldt for å ha forulempet en flyvertinne.