Taggerhue-Rune!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JEG HUSKER GODT jeg, Rune Gerhardsen, kampanjen din som på alvor startet ungdomsforakten i byen vår. «Taggerhue!» Selv var jeg med å motaksjonere med Politikerhue!-plakatene, med bilde av deg.Taggerhue, for de som ikke husker den, var en kampanje blant annet på trikken, med bilde av en ungdom. Panna var klippet ut og her hang det en tråd med en kule, som skulle illustrere den kula som er i sprayboksen - taggere har ikke hjerne, var budskapet. Du fikk også laget en reklamefilm med ungdom, såkalte taggere, som ristet på hue, og da hørte vi lyden av sprayboks. Du startet hetsen som i dag har ført til at mennesker som maler på veggen har blitt samfunnsfiende nr 1. Straffenivået og utmålingen er hinsides all fornuft. Jeg vedder på at framtiden kommer til å riste godt på hodet av dette. Oslo - Norge rett før 2000-skiftet satte kunstnerne i fengsel! Du var også med på påstandene om hvor kriminelle disse menneskene som maler på veggen er. De stjal sprayboksene, påsto du og dine. Og det til tross for at sprayboksprodusenten Quick hevdet at grafittien hadde ført til enorm inntektsøking for deres del.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer