NESTEN GJENFORENT: Robbie hoppet av Take That-karusellen i 1995. Året etter ble bandet oppløst, for så å gjøre comeback i 2006. Uten Robbie Williams, vel og merke. Og han kommer ikke tilbake med det første. F.v. Jason Orange, Howard Donald, Gary Barlow og Mark Owen. Foto: SCANPIX / EPA/RICK NEDERSTIGT
NESTEN GJENFORENT: Robbie hoppet av Take That-karusellen i 1995. Året etter ble bandet oppløst, for så å gjøre comeback i 2006. Uten Robbie Williams, vel og merke. Og han kommer ikke tilbake med det første. F.v. Jason Orange, Howard Donald, Gary Barlow og Mark Owen. Foto: SCANPIX / EPA/RICK NEDERSTIGTVis mer

Take That avviser gjenforening med Robbie Williams

- Han kommer ikke.

(Dagbladet.no): Nei, du får ikke Robbie Williams på samme scene som de gamle bandkompisene i Take That. I alle fall ikke i nærmeste framtid. Det slo bandmedlem Gary Barlow fast i et radiointervju nylig.

- Folk spør oss stadig om Robbie vil slutte seg til oss igjen, men ingenting er forandret. Vi er et lykkelig band akkurat nå. Robbie kommer ikke til å bli med, sa Barlow i intervjuet med Chris Moyle på britisk Radio 1.

Robbie var positiv
Uttalelsen er gjengitt blant annet av BBC News.

Dermed avkrefter han ryktene som har oppstått den siste tiden. Ikke minst etter at Robbie Williams nylig sa til avisa The Mirror at en reunion «blir mer sannsynlig for hver uke som går». I desember i fjor skrev han, ifølge NME, på bloggen sin at han ville elsket å være tilbake i bandet.

Gary Barlow skal også ha vært positiv til dette da han ble intervjuet av BBCs Newsbeat i desember.

- Så lenge vi er i live, kommer folk til å spørre oss om vi vil gjenforenes. Og jeg tror det vil skje en dag, jeg vet bare ikke når, sa han.

Men det skjer altså ikke med det første. Gary Barlow og bandkompisene Mark Owen, Howard Donald og Jason Orange gjorde comeback som band i 2005, ni år etter at gruppa ble oppløst. Den nye plata «Patience» føk til topps på den britiske albumlista.

Studionaboer
Robbie Williams siste plate «Rudebox» gjorde det ikke like bra da den ble sluppet samme år. Plata endte på 41. plass.

Nå er imidlertid både Williams og Take That i gang med å spille inn nye album. Og det nesten vegg i vegg. De har innspillingsstudio i den samme bygningen i London, ifølge BBC News.

IKKE GJENFORENING: Robbie Williams kommer ikke til å slutte seg til sine gamle bandkompiser med det første. Foto: SCANPIX /AFP /Shaun Curry
IKKE GJENFORENING: Robbie Williams kommer ikke til å slutte seg til sine gamle bandkompiser med det første. Foto: SCANPIX /AFP /Shaun Curry Vis mer