Takk for den gamle livsløgnen, nå ser vi lyst på livet som en gang var, heter det fra sentralt hold

Foreningslivet på Fagerborg tar et oppgjør med seg selv, men ser også bakover for å kunne skimte framtida.

LYSETS SISTE DAG: Foreningslivet i Fagerborg-regionen står foran vanskelige oppgaver i året som kommer, men i fjor var livet en dans på lys og rose og noen siv.  Foto: Tom Stalsberg
LYSETS SISTE DAG: Foreningslivet i Fagerborg-regionen står foran vanskelige oppgaver i året som kommer, men i fjor var livet en dans på lys og rose og noen siv.  Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klikkvinner: Vi har endelig fått i hende helårskatalogen (13 sider med fin layout og uskarpe bilder) som viser oss det samlede foreningslivet på Fagerborg i Oslo. Her noen av høydepunktene:

Takk for det gamle, vik fra oss, ljomet det ut av kjellerlokalet til Søndre Fagerborg Stensil og Brevdue Laug (SFSOBDDL) i går kveld da de hadde nyttårsmøtet på en hittil ukjent adresse i Oslo by. Lauget har eksistert siden 1957 og består av fire kvinner og en partyhamster (Bruno den 46).

Ifølge de sensitive sakspapirene vi har mottatt var det mye å glede seg over i året som snart er omme. Laugets forkvinne skriver at de har gjennomført to utflukter til Nord-Finland, mens tre av medlemmene har vært på hjemmebesøk hos mennesker som tilhører det brunsvidde nye-Norge, hos dem som har fargefotografier av en kjent, norsk politiker på veggen (bak sitt eget speilbilde).

Samtidig med at SFSOBDDL diskuterte framtid, fortid, mellomkrigstid og dyrtid var det nyttårsball i Nedre Fagerborg #Hasj og Tuba Forbund (NFHOTF). Forbundet består i dag bare av et aktivt medlem. Hun sier i en kort kommentar at festen ble noe utsatt ettersom hun satte fast hodet inne i tubaen da hun skulle inhalere, dette mens hun spilte «Bambooij», av de britiske heltene i eksemplariske Gong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer