Takk for den gamle livsløgnen, nå ser vi lyst på livet som en gang var, heter det fra sentralt hold

Foreningslivet på Fagerborg tar et oppgjør med seg selv, men ser også bakover for å kunne skimte framtida.

LYSETS SISTE DAG: Foreningslivet i Fagerborg-regionen står foran vanskelige oppgaver i året som kommer, men i fjor var livet en dans på lys og rose og noen siv.  Foto: Tom Stalsberg
LYSETS SISTE DAG: Foreningslivet i Fagerborg-regionen står foran vanskelige oppgaver i året som kommer, men i fjor var livet en dans på lys og rose og noen siv.  Foto: Tom StalsbergVis mer
Meninger

Klikkvinner: Vi har endelig fått i hende helårskatalogen (13 sider med fin layout og uskarpe bilder) som viser oss det samlede foreningslivet på Fagerborg i Oslo. Her noen av høydepunktene:

Takk for det gamle, vik fra oss, ljomet det ut av kjellerlokalet til Søndre Fagerborg Stensil og Brevdue Laug (SFSOBDDL) i går kveld da de hadde nyttårsmøtet på en hittil ukjent adresse i Oslo by. Lauget har eksistert siden 1957 og består av fire kvinner og en partyhamster (Bruno den 46).

Ifølge de sensitive sakspapirene vi har mottatt var det mye å glede seg over i året som snart er omme. Laugets forkvinne skriver at de har gjennomført to utflukter til Nord-Finland, mens tre av medlemmene har vært på hjemmebesøk hos mennesker som tilhører det brunsvidde nye-Norge, hos dem som har fargefotografier av en kjent, norsk politiker på veggen (bak sitt eget speilbilde).

Samtidig med at SFSOBDDL diskuterte framtid, fortid, mellomkrigstid og dyrtid var det nyttårsball i Nedre Fagerborg #Hasj og Tuba Forbund (NFHOTF). Forbundet består i dag bare av et aktivt medlem. Hun sier i en kort kommentar at festen ble noe utsatt ettersom hun satte fast hodet inne i tubaen da hun skulle inhalere, dette mens hun spilte «Bambooij», av de britiske heltene i eksemplariske Gong.

I 2016 ble det også stiftet tre nye foreninger og laug: Vestre Fagerborg Lysglimt fordi JEG elsker Trump og ser fram til en usikker verden fordi det ganger min lommebok Forbund (VFLFJETOSFTEUVFDGMLBF), Østre Fagerborg Nattaklem og Stille Vak Laug (ØFNKOSVL) og Indre Fagerborg Telefonskrekk og Lysbildeshow Forening (IFTSOLBF).

Tre foreninger ble også nedlagt ettersom medlemmene flyttet til Åland: Midtre Fagerborg Vi Som Tror Vi Kan Redde Verden Fordi Vi Går I Cordfløyelsbukser Fra 1968 Union (MFVSTVKRVFVGICFBF1968U) og Nordre Fagerborg Obduksjon, Koldtbord og Dart Sammenslåing av 1976 (NFOKODS).

I en fellesuttalelse fra sentralt hold heter det: Vi ser fram til 2017, kjøp rifle og hjelm fordi din livsløgn er sann.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.