Takk for følget Moder Jord (R.I.P.)

Bruk opp alle pengene. Kjør på. Verden går under, nei den har gått under, men vi merker det ikke fordi vi må skjelle ut alle andre enn oss selv i kommentarfeltene eller legge ut selfies eller skrive og ta bilder av hva vi spiser eller hva barna har på seg når de gjør lekser. På Facebook. Men, fortvil ikke. Vestre Fagerborg Dommedag - og Fri hasj til trekkfuglene Laug er kanskje stedet for nettopp DEM (dum).

SAMLEROBJEKT, MODER JORD: Noen foreninger eksisterer dessverre bare på papiret, men like fullt, pass på jorda, den er din og min og alles. Eller? Foto: Mette Møller.
SAMLEROBJEKT, MODER JORD: Noen foreninger eksisterer dessverre bare på papiret, men like fullt, pass på jorda, den er din og min og alles. Eller? Foto: Mette Møller. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foreningslivet i de Diplom-Is-kontrollerte områdene av republikken Fagerborg har ligget nede, men i går var det endelig duket for et etterlengtet halvårsmøte i Vestre Fagerborg Dommedag - og Fri hasj til trekkfuglene Laug (FDOFHTFL).

Møtet fant sted på et hittil ukjent område i Oslo. Hele åtte medlemmer dukket opp, noe som er seks mer enn ved siste årsmøte som ble avholdt i 1984.

Laugets leder karakteriserer møtet som en suksess som vil vekke oppsikt i deler av utlandet.

Vi har som eneste publikasjon, på denne siden av regjeringens tåkeprat, fått tilgang til sakspapirene og ikke minst de oppsiktsvekkende vedtakene:

«Vedtak 0,1: Dommedagene vil henrulle, DD er over oss som en hauk fra den kalde krigen. Ingen vil snakke sammen, alle vil drepe, pule og legge ut bilder på Facebook. Ingen tar ansvar for verdensfreden, de sjuke, de gamle, de ødelagte, de undertrykte og de som ikke våger å se seg selv i speilet i redsel for å bivåne et levd liv som ikke er verdt fem flate euro (pari kurs).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer