Takk for følget Moder Jord (R.I.P.)

Bruk opp alle pengene. Kjør på. Verden går under, nei den har gått under, men vi merker det ikke fordi vi må skjelle ut alle andre enn oss selv i kommentarfeltene eller legge ut selfies eller skrive og ta bilder av hva vi spiser eller hva barna har på seg når de gjør lekser. På Facebook. Men, fortvil ikke. Vestre Fagerborg Dommedag - og Fri hasj til trekkfuglene Laug er kanskje stedet for nettopp DEM (dum).

SAMLEROBJEKT, MODER JORD: Noen foreninger eksisterer dessverre bare på papiret, men like fullt, pass på jorda, den er din og min og alles. Eller? Foto: Mette Møller.
SAMLEROBJEKT, MODER JORD: Noen foreninger eksisterer dessverre bare på papiret, men like fullt, pass på jorda, den er din og min og alles. Eller? Foto: Mette Møller.Vis mer
Meninger

Foreningslivet i de Diplom-Is-kontrollerte områdene av republikken Fagerborg har ligget nede, men i går var det endelig duket for et etterlengtet halvårsmøte i Vestre Fagerborg Dommedag - og Fri hasj til trekkfuglene Laug (FDOFHTFL).

Møtet fant sted på et hittil ukjent område i Oslo. Hele åtte medlemmer dukket opp, noe som er seks mer enn ved siste årsmøte som ble avholdt i 1984.

Laugets leder karakteriserer møtet som en suksess som vil vekke oppsikt i deler av utlandet.

Vi har som eneste publikasjon, på denne siden av regjeringens tåkeprat, fått tilgang til sakspapirene og ikke minst de oppsiktsvekkende vedtakene:

«Vedtak 0,1: Dommedagene vil henrulle, DD er over oss som en hauk fra den kalde krigen. Ingen vil snakke sammen, alle vil drepe, pule og legge ut bilder på Facebook. Ingen tar ansvar for verdensfreden, de sjuke, de gamle, de ødelagte, de undertrykte og de som ikke våger å se seg selv i speilet i redsel for å bivåne et levd liv som ikke er verdt fem flate euro (pari kurs).

Dette kan vi ikke gjøre noe med, men Moder Jord har talt. Hun sier, via en engel med tilgang til Slottets korridorer, at kloden smelter og vi blir en liten patetisk dråpe i det historiske hav (23,5 grader).

Og, vi vet at statsledere og synsere kaster blår i våre øyne; OY! Se dere rundt?

Hva går bedre? Det er oppdrettsanlegg i byer og tettsteder som klekker ut forskrudde religiøse fanatikere. Det dør millioner av barn hvert år av diare og malaria. Russland ypper til tredje verdenskrig, nasjonalismen tyter fram og vi i dette landet, vi slår opp paraplyen og heier på Brann og glemmer portvin, klemmer og progrock.

Nå korpsmusikk og rev til trekkfuglene, lauget elsker dyr. Amerika? Skam dere! Rikfolk, ha-ha-ha.»

Møtet ble avrundet med utdeling ut marsipankors og siste episode av «Farmen», som skal brukes i skoleverket for å vise at mobbing og søppel er tidens melodi (Instagram-versjon).

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.