DEBATT

Debatt: Fartsgrenser

Takk, Jon Georg Dale!

Det er godt å ha sånne som deg i styret av landet vårt!

FARTSMÅLING: Undersøkelser viser at fotobokser som måler snittfart redder liv. Likevel vil regjeringen kutte ned på bruken av disse. Foto: NTB Scanpix
FARTSMÅLING: Undersøkelser viser at fotobokser som måler snittfart redder liv. Likevel vil regjeringen kutte ned på bruken av disse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Takken får du dele med kollegene dine i Fremskrittspartiet, selv om det er du som nå er samferdselsminister og således har myndighet til å pålegge Statens Vegvesen å skrinlegge overvåkningen av oss bilister. En overvåking som har foregått i årevis med disse evinnelige snittmålingene av farten på en del vegstrekninger.

Vår personlige frihet og fravær av «Big Brother»-overvåkning trumfer alle andre hensyn og må forsvares med nebb og klør, ellers vil disse hersens sosialistene vinne fram og innskrenke den dyrebare personlige friheten vår på stadig nye områder.

- TULLING: Gunnar Nygaard var ute og kjørte på E134 da dette plutselig skjedde. Vis mer

Vet de da ikke at ved å fremme hver enkelt persons frihet på alle områder, vil samfunnet som helhet bli bedre for alle?

PS. Da jeg antar at du ikke har noen revolver med hickoryskjefte, kan du i stedet skjære hakk i bordplata på kontorpulten din. Døde på venstre side, hardt skadde på høyre.

Med vennlig hilsen Jon Hongve

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer