- Takk, Marie har det bra

Per Gessle (44) ville helst hatt med seg Roxette-kollega Marie Fredriksson på PR-turné for duoens samle-cd, men hun har tatt fri resten av året for å komme til hektene etter kreftbehandlingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den forrige samleplata solgte til platina i Norge, og i Brasil, og derfor tok Gessle mer enn gjerne turen til Oslo for å promotere samleplate nummer to, «Pop Hits».

- Både Roxette, Gyllene Tider og Marie Fredriksson solo har gjort det bra i Norge i alle år, så det er vel noe mellom oss og dere nordmann, smiler sympatiske Gessle.

I full vigør

Sammen med Fredriksson mottok Gessle kong Carl Gustafs medalje med serafinerordensband på Stockholms Slott tidligere i år. Det var Fredrikssons første opptreden offentlig etter at hun ble rammet av kreft i september i fjor.

- Nå går det veldig bra med Marie. Hun skriver låter, går ut på byen og hun har fått tilbake håret sitt. Hun er full av vår og energi og hun «mår jättebra», men hun er forandret. Alle som opplever så alvorlig sjukdom blir forandret. Dette året har hun tatt seg helt fri, men de som møter henne glemmer at hun har vært sjuk, sier Gessle.

Han har full forståelse for at Marie prioriterer andre ting enn Roxette akkurat nå.

- Men hun er på full fart tilbake til livet, og det er alle vi som kjenner henne veldig glade for. Sjukdommen ble en påminnelse om at livet er skjørt og at man er sårbar. Ja, det har vært tøft for oss alle og spesielt for familien hennes, sier Per.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer