Takker for følget etter 1223 anbefalinger på seks år

Wandrups utvalgte er ved veis ende.

BEAT-POESI: Thomas Bratlie har utgitt en diktsamling der han går i sporene til kongen av Beat, Jack Kerouac.
BEAT-POESI: Thomas Bratlie har utgitt en diktsamling der han går i sporene til kongen av Beat, Jack Kerouac. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK/DVD/CD: Spalten du leser nå, er nummer 1223 i sitt slag siden den første, som sto på trykk 27. oktober 2012. Beklagelig nok er den også den siste. Fra neste uke legges spalten av diverse årsaker ned. Det er ikke frivillig, men alt har sin tid, og jeg har jo tross alt holdt på non stop i nesten seks år.

Som journalist i Dagbladet er det ingenting som gjør meg mer oppløftet enn lesere som takker for tips de har fått fra herværende selvoppnevnte indianerspeider i kulturens mangslungne prærielandskap. Erfaringen tilsier at vi etter hvert er en aldri så liten krets som har mer eller mindre sammenfallende smak innen musikk, film, tegneserier , bøker, som jeg har anbefalt.

Jeg avslutter med en av hvert slag. Thomas Bratlie har utgitt diktsamlingen «Til Jack – En hyllest til Jack Kerouac», fylt med inspirerte ord og svart/hvitt-fotografier. Nydelig utført. Om forfatteren står det bare at han er «tidligere komiker». Nå er han åpenbart poet. Bildene er tatt av Ellen Lorenzen. Både tekster og fotografier er rammet inn av store, kritthvite flater. Her er diktet «Lucky»:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer