Takker nei til kjendisliv

Ebba Hultkvist har spilt seg inn i hjertene til nordmenn og svensker gjennom «Skjærgårsdoktoren», men kjendis nekter hun å være.

16 år gamle Ebba Hultkvist er TV-aktuell igjen i Norge med nye episoder av «Skjærgårdsdoktoren». Hun spiller datteren Wilma, og hun er like populær som «faren» Samuel Fröler.

Men hun liker ikke kjendisfester, hun liker ikke kjendiser og hun liker ikke å være kjendis selv, sier hun i et intervju med avisa Aftonbladet.

- Jeg har ikke lyst til å sitte og prate med masse journalister. Jeg føler ikke noe behov for å bli brettet ut i media, sier Ebba Hultkvist.

- Hvordan har Wilma påvirket livet ditt?

- Det har ikke påvirket mitt liv med dem jeg lever og omgås med. Men dette med å gjøre intervjuer. Av og til føles det som om jeg ikke har noe å fortelle.

Hun bedyrer også at hun ikke legger merke til at folk kjenner henne igjen på gaten, men at hennes venner meker det. Selv bryr hun seg ikke om det.

Ebba Hultkvist har valgt å ikke fortelle om privatlivet sitt i media. Hun startet skuespillerkarriæren som 9 åring, men sier at det var hun selv som fant annonsen om audition til «Skjærgårdsdoktoren» og at måtte mase på moren for å bli med.

SKJÆRGÅRDS-DATTER: Ebba Hultkvist (16) sammen med Samuel Fröler som spiller hennes far i «Skjærgårdsdoktoren».