Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Takker puppene

Halle Berry skulle ønske hun hadde vist fram puppene på et tidligere tidspunkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Halle er en av favorittene til å bli Oscar-nominert for innsatsen i filmen «Monster's Ball». Skuespillerinnen er også plukket ut til å friste Pierce Brosnan i den kommende James Bond-filmen.

Droppet toppen

Halle ser ikke bort fra at det var den toppløse innsatsen i filmen «Swordfish» fra i fjor som fikk fart på karrieren hennes for alvor.

- Jeg var ikke klar over at puppene mine hadde så mye kraft, sier hun til den australske avisa The Age.

- Hvis jeg hadde visst dette, ville jeg ha vist dem fram mye tidligere.

Da filmen kom, ble den korte toppløs-scenen heftig debattert. Ryktene ville ha det til at Halle hadde blitt betalt en halv million amerikanske dollar ekstra av filmprodusenteten for å la være å bekle de øvre deler. Skuespillerinnen nekter for dette selv.

Bevisst valg

Halle sier at hun gjorde et bevisst valg om å kle av seg på lerretet foran innspillinga av «Swordfish». Den viktige beslutningen var ikke bare lett å ta.

- Jeg ble lært opp til å tro at nakenhet er galt og jeg har alltid vært bekymret for hva andre skal synes om meg. Sannheten er at jeg er veldig komfortabel med å være naken. Mannen min minnet meg på det, sier Halle Berry.

<B>BOND-PIKE: </B>Lekre Halle Berry tok et bevisst valg da hun viste fram puppene i filmen «Swordfish». Her viser hun bare litt av dem.
Hele Norges coronakart