«Stjernekamp» på NRK

Takket nei fem ganger

Både Åge Sten Nilsen og Hanne Sørvaag er blitt spurt om å delta i «Stjernekamp» mange ganger. Derfor sa de endelig ja.

SE TV: Åge Sten Nilsen er klar for høstens «Stjernekamp». Video: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets «Stjernekamp»-artister er klare. Blant de ti som til høsten skal kjempe om tittelen «Norges ultimate entertainer», finner vi Åge Sten Nilsen (49) og Hanne Sørvaag (39).

Seks år på rad

Det er ikke første gang at de to er blitt spurt om å delta i det populære NRK- programmet. For Åge Sten Nilsen måtte det flere forsøk til fra produksjonens side, før han endelig sa ja.

- Jeg er blitt spurt seks år på rad, og det har aldri passet. Når de har spurt meg i januar-februar, har jeg vært fullbooket for lengst, og hatt en kontrakt med publikummet mitt, forteller han til Dagbladet.

Dermed er det først i år at det virkelig har passet for glamrockeren, kjent fra blant annet bandene Wig Wam og Ammunition.

- Nå kunne jeg ikke svare at «nei, det passer ikke», for hele denne perioden lå ganske så ledig. Jeg måtte kansellere noen gigs, men jeg hadde allerede lagt plan sammen med plateselskapet mitt om å gi ut nytt album i oktober, forteller han.

- Større fallhøyde

At det er en konkurranse han skal delta i, tar Nilsen med knusende ro. Når han går inn i «Stjernekamp» skal han prøve å huske å ha det gøy på scenen, og ha i bakhodet at han kan ryke ut raskt - spesielt i møte med unge, dyktige artister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer