Takket nei til 12 millioner kroner for å vise penis i én scene

Dakota Johnson stiller naken i «Fifty Shades Darker», mens Jamie Dornan takket nei. Sistnevnte mener det er feil at kvinner gjøres til sexobjekter i Hollywood. 

EN NAKEN, EN IKKE NAKEN: Jamie Dornan takket nei til å vise seg i Adams drakt i «Fifty Shades Darker». Dakota Johnson takket ja. Foto: Jonathan Short/Invision/AP)
EN NAKEN, EN IKKE NAKEN: Jamie Dornan takket nei til å vise seg i Adams drakt i «Fifty Shades Darker». Dakota Johnson takket ja. Foto: Jonathan Short/Invision/AP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det jobbes nå med en oppfølger til kassasuksessen «Fifty Shades of Grey». Filmene, som selvsagt er basert på E. L. James' bøker, bygger som kjent forholdet mellom Anastasia Steel og Christian Grey, og en nøkkelingrediens er S&M-sex.

Den første fimen var av det hete slaget ifølge anmelderne, og det forventes at oppfølgeren ikke er noe dårligere. Tidligere ble det kjent at filmens kvinnelige protagonist, Dakota Johnson, har sagt seg villig til å stille i blanke messingen i filmen, selvsagt for et klekkelig beløp.

Hennes mannlige motspiller, irske Jamie Dornan, har derimot avvist å vise sine edlere deler «Fifty Shades Darker», som filmen skal hete. Det melder New York Daily News.

Ifølge Star Magazine skal Dornan har blitt tilbudt hele 1,5 millioner dollar, omtrent 12 millioner kroner, bare for å vise seg i fødselsdrakten i den kommende storfilmen. Han skal også ha blitt lovet full kreativ kontroll over innspillingen av scenen.

Likevel takket 34-åringen nei. Dermed blir bare én av de to turtelduene som utgjør hovedrollene i «Fifty Shades of Grey»-serien å se med rumpa bar i den andre filmen i serien, og som ofte før i Hollywood blir det den kvinnelige parten som viser seg splitter naken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer