Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Takket nesten nei til «Guardians of the Galaxy» fordi han var for tjukk

Så droppet Chris pratt øl og begynte å trene.

ACTIONHELT: Chris Pratt har ikke alltid sett på seg selv som en naturlig actionhelt. Foto: Marvel/Disney/Scanpix
ACTIONHELT: Chris Pratt har ikke alltid sett på seg selv som en naturlig actionhelt. Foto: Marvel/Disney/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): De fleste som har sett Marvels siste storfilm «Guardians of the Galaxy» kan nok enes om at hovedrolleinnehaver Chris Pratt er en god match til rollen som Peter «Star-Lord» Quill.

Ingenting av dette var en selvfølge bare for få år siden, skal vi tro Pratt selv.

Så lite var troen at han opprinnelig snudde ryggen til rollen.

Audition-støkk - Da jeg ble presentert for «Guardians of the Galaxy», sa jeg bare «tror ikke det». Jeg kunne ikke forestille meg selv i rollen, sier Pratt i den nyeste utgaven av Esquire.

Den da ikke like veltrente Pratt hadde åpenbart fått en støkk i kroppen etter en audition til actionfilmen «G.I. Joe».

- Jeg hadde ikke lyst til å drite meg ut, slik jeg gjorde på audtion til «G.I. Joe» et par år tidligere. Jeg gikk inn dit, og halvveis gjennom så jeg at regissøren ble fjern i blikket, minnes Pratt.

- Det var helt forståelig. Jeg var litt tung, og ute av form. Jeg skulle ikke spille noen i «G.I. Joe». Jeg så ikke akkurat ut som en levende «G.I. Joe»-actionfigur.

Sluttet med øl Men «Guardians of the Galaxy»-regissør James Gunn - som heldigvis ikke er som alle andre regissører - visste hva han ville ha.

Pratt la seg i hardtrening. Og sluttet blant annet å drikke øl.

- Nå kan jeg hoppe over meteren i stillestående høyde. Superhelt-aktige fysiske ting. Å hoppe så høyt føles virkelig godt. Du ser en kjempestor åsside, og tenker at du vil løpe opp den. Du ser en bygning, og tenker at du vil klatre den. Når du kommer i form, ser du verden rundt deg som noe du vil hoppe på og klatre opp.

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!