Takler vi nok et «Terminator»-spill?

Er på vei, enten du vil eller ei.

Ifølge Hollywood Reporter kan vi se frem til en spillmatisering av den kommende Terminator-filmen, «Terminator Salvation: The Future Begins».

I stedet for å lisensiere spillrettighetene ut til en tredjeparts utgiver, har rettighetsinnehaverne The Halcyon Co bestemt seg for å opprette sin egen spillavdeling, og lage spillet selv.

Det kommende «Terminator»-spillet skal lanseres til alle formater, inkludert stuekonsollene og PC. Lanseringen vil finne sted omtrent samtidig med filmpremieren, som er planlagt for sommeren 2009.

Halcyon forteller at de selv ønsket å kontrollere spillets skjebne, og få kreativ kontroll over produktet. Utviklingen av «Terminator»-spillet skal ha startet for flere måneder siden, og teamet bak spillet samarbeider tett med folkene som arbeider med filmen.

I følge Halcyon-sjef Dennis Anderson er spillet like viktig for selskapet som filmen, og målet er å sikre at begge produktene får den samme høye kvaliteten.

Hollywood Reporter forteller også at Halcyon har sikret seg rettighetene til bøker fra den anerkjente science-fiction-forfatteren Philip K. Dick, og vi kan se frem til spill basert på disse i 2010 og utover. Halcyon vil samarbeide med etablerte utgivere for å få spillene ut på markedet.

VENDER TILBAKE: Terminator, altså, ikke «The Governator» Arnold Schwarzenegger som er opptatt med å drive politikk i California. Forvent både film og spill i 2009 - forhåpentlig er kvaliteten på begge deler på toppnivå, til tross for tidligere erfaringer. Foto: COLUMBIA TRISTAR
VENDER TILBAKE: Terminator, altså, ikke «The Governator» Arnold Schwarzenegger som er opptatt med å drive politikk i California. Forvent både film og spill i 2009 - forhåpentlig er kvaliteten på begge deler på toppnivå, til tross for tidligere erfaringer. Foto: COLUMBIA TRISTAR Vis mer