Takler vi nok et «Terminator»-spill?

Er på vei, enten du vil eller ei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Hollywood Reporter kan vi se frem til en spillmatisering av den kommende Terminator-filmen, «Terminator Salvation: The Future Begins».

I stedet for å lisensiere spillrettighetene ut til en tredjeparts utgiver, har rettighetsinnehaverne The Halcyon Co bestemt seg for å opprette sin egen spillavdeling, og lage spillet selv.

Det kommende «Terminator»-spillet skal lanseres til alle formater, inkludert stuekonsollene og PC. Lanseringen vil finne sted omtrent samtidig med filmpremieren, som er planlagt for sommeren 2009.

Halcyon forteller at de selv ønsket å kontrollere spillets skjebne, og få kreativ kontroll over produktet. Utviklingen av «Terminator»-spillet skal ha startet for flere måneder siden, og teamet bak spillet samarbeider tett med folkene som arbeider med filmen.

I følge Halcyon-sjef Dennis Anderson er spillet like viktig for selskapet som filmen, og målet er å sikre at begge produktene får den samme høye kvaliteten.

Hollywood Reporter forteller også at Halcyon har sikret seg rettighetene til bøker fra den anerkjente science-fiction-forfatteren Philip K. Dick, og vi kan se frem til spill basert på disse i 2010 og utover. Halcyon vil samarbeide med etablerte utgivere for å få spillene ut på markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer