Talent er sexy - for menn

I fjor var det sutrekoppen Knausgård vi ville ha. I år er det den artige og lekne mannen.

ÅRETS VINNER:  Odd Magnus Williamson er «morsom, intelligent og talentfull», ifølge Elle. 

Foto: Siv Johanne Seglem
ÅRETS VINNER: Odd Magnus Williamson er «morsom, intelligent og talentfull», ifølge Elle. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka kåret Elle Norges mest sexy mann i 2011. Løp og kjøp, skriver Elle på sin nettside, for kanskje nettopp din mann er å finne på lista.

Vi lar oss ikke forbause av så mye lenger, men advarer likevel mot for store forventninger til å finne din mann i ELLEs kåring, til tross for at du mener han er supersexy. Hvorfor? Jo, både fordi dette er en kåring av norske kjendismenn, men også fordi kriteriene som juryen opererer med, strekker seg langt utover «de fysiske sexykriteriene».

Som Norges mest sexy mann kan du gjerne være en innrøykt og mager forfatter som ruger på ørten tusen selvopptatte sider om sitt eget liv.

Knausgård var riktignok fjorårets vinner, men en interessant tankeøvelse er å forestille seg noe liknende i kvinnekåringene. «Norges mest sexy dame i 2012 er Anne B. Ragde»: «Med sitt magnetiske stålblikk og coole rockestjerneutstråling har denne sympatiske, smarte og knakende kjekke sørlendingen skrevet seg inn i våre hjerter». Dette var begrunnelsen juryen brukte i fjor for å gi førsteplassen til Knausgård. Liknende beskrivelse kunne passe Ragde, mener vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer