Tam Lopezzz...

Du finner knapt noe hetere navn enn Jennifer Lopez nå, men det kan kjølne etter denne slappe romantiske komedien.

Temaet har vært resirkulert noen ganger: Heltinnen forelsker seg i en mann som skal gifte seg med en annen kvinne.

Autoritær

Maria Fiore (Lopez) er bryllupsarrangør i San Francisco, som gjør sitt ytterste for at andre skal få perfekte brylluper. Hun iscenesetter overdådige arrangementer, og styrer dem med en autoritet som ville fått en erfaren general til å blekne.

Selv har hun ikke tid til menn. Men når hun setter fast Gucci-skoen i et kumlokk og nesten blir påkjørt av en løpsk søppelcontainer, reddes hun av en kjekk ung mann som viser seg å være lege. Dessverre viser han seg også å være brudgommen i det neste bryllupet Maria har ansvar for.

Dydig

Matthew McConaughey (fra «EdTV» og «U-571») spiller kjekkasen, men han er litt for tam til å vekke all denne lidenskapen i Maria (han er ikke akkurat Puff Daddy). Og Jennifer Lopez er nesten ikke til å kjenne igjen i denne dydige, draktkledde utgaven. Uansett har du sett denne filmen før, sannsynligvis i en mer inspirert utgave.

SETT DET FØR:</B> Maria (Jennifer Lopez) blir påkjørt av en søppelbil, mens filmens kjekkas (Matthew Mc Conaughey) kommer ilende til. Sammen danser de til søt musikk.