«Tangerudbakken»-stjerne bekymret for kompisen Jarle Andhøy

- Han er i tankene mine hver dag.

(Dagbladet): Olav Grimdalen jr., kjent fra tv-serien «Tangerudbakken», sier han er bekymret for kameraten som på nytt seiler mot noen av verdens farligste farvann.        

Venner for livet - Jeg tenker på han hver dag, forteller «Tangerudbakken»-
stjerna.

Grimdalen forteller at de to har hatt jevnlig kontakt siden det første møtet for snart tre år siden og at de nå er gode venner.      

- Vennskapet vi har fått vil vare livet ut, sier han.

Grimdalen sier han ikke har hørt noe fra Andhøy siden han la ut på en ny ekspedisjon. Men beboerne i «Tangerudbakken» visste at Andhøy planla en ny tur.     

- Det holdt vi for oss selv, legger Grimdalen til.  

Støtter kompisen - Hva tenker du om at han har dratt ut på tur igjen?        

- Jeg syns det er positivt at han prøver å finne ut av hva som skjedde med Berserk. Jeg støtter ham uansett, sier han alvorlig.

Grimdalen og resten av den folkekjære gjengen fra «Tangerudbakken» kan ses i kveldens episode av «Berserk mot Sydpolen» på TVNorge. De er med på å klargjøre båten før den skjebnesvangre turen.

Grimdalen forteller at det var stas å bli invitert til Filippinene og at det bare var moro å være sammen med mannskapet.         

- Det var kjempegøy. Noen malte og andre vasket båten. Jeg malte og danset med jentene, ler «Tangerudbakken»-stjerna.

Grimdalen har mange gode minner fra tiden han har tilbrakt med Andhøy og gutta.    

- Jeg er veldig glad for at vi fikk seile med Berserk. Det var et fantastisk mannskap, sier han.

-Herlig person Vennskapet mellom Berserk-gutta og gjengen fra «Tangerudbakken» oppstod under prisutdelingen av Gullruten i 2009.

Jarle Andhøys tv-serie «Berserk gjennom Nordvestpassasjen» vant prisen for beste dokusåpe, men han gav den videre til de mednominerte i «Tangerudbakken».   

- Jarle mente vi fortjente prisen mer. Det var den måten vi ble kjent med han og gjengen på, sier Grimdalen.

«Tangerudbakken»-stjerna har kun gode ting å si om kameraten.   

- Jarle tar vare på oss og får fram det beste i oss. Han er en herlig person, avslutter han.

BEKYMRET: Olav Grimdalen jr. viser frem et bilde tatt av gjengen fra «Tangerudbakken» og mannskapet på «Berserk» da de var i Filippinene. Han tenker på kompisen Jarle Andhøy hver dag. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
BEKYMRET: Olav Grimdalen jr. viser frem et bilde tatt av gjengen fra «Tangerudbakken» og mannskapet på «Berserk» da de var i Filippinene. Han tenker på kompisen Jarle Andhøy hver dag. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer