Tango til tusen

Det ble sommer da Hoel, Albrigtsen og to ganger Hjeltnes spilte tango i minusgrader. Penger til Frelsesarmeen ble det også.

Arrangementer på Julemusikantene. Sjekk programmet.

Bandet Hoel, Albrigtsen Hjeltnes & Hjeltnes er for tida på en liten norgesturné. På Dagbladets og Frelsesarmeens oppfordring dro den glade gjengen i gang med dikt av Arne Hjeltnes, gamle favorittsanger og lillebror Sjur Hjeltnes på synth og munnorgel.

- Han er familiens musikalske håp, sa storebror Arne etter endt konsert.

Sjur Hjeltnes er klassisk skolert musiker og studerer for tida komposisjon på Griegakademiet i Bergen. Han var også huspianist under Arne Hjeltnes' TV2-programmer under fjorårets alpin-VM.

Og nå blir det elleve kvelder før jul med forestillingen «Minner fra en rotfylt ungdom» på Sentrum Scene.

Konserten på Egertorget i går ettermiddag var todelt. Dansebandet Dænsebændet tro også til, uten at kulda tok fra bandet spillegleden. Dænsebændet ble stiftet i 1981 og har sitt utspring i Mjøs-området.

GUTTA PÅ TUR: Kjendisbandet Hoel, Albrigtsen, Hjeltnes & Hjeltnes trakk hundrevis av vinterkalde folk under konserten i går. Pengene fra det gavmilde publikummet gikk til Frelsesarmeen. - Skuffende hvis ikke Frelsesarmeen ville hatt vår hjelp, sier Arne Hjeltnes.