Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tanketeater for tenåringer

Dette er en ordre: Tenk selv!

GODHET OG ONDSKAP: Raskolnikov (Lars August Jørgensen) lærer om rettferdighet og urettferdighet, godhet og ondskap, i «Forbrytelse og straff». Foto: Kristinn Gudlaugsson, Klassikere for Kids
GODHET OG ONDSKAP: Raskolnikov (Lars August Jørgensen) lærer om rettferdighet og urettferdighet, godhet og ondskap, i «Forbrytelse og straff». Foto: Kristinn Gudlaugsson, Klassikere for Kids Vis mer

TEATER: Ett budskap understrekes veldig mange ganger i Klassikere for Kids-prosjektets «Forbrytelse og straff», og det er hvor viktig det er å gjøre seg sine egne tanker om de spørsmål forestillingen handler om.

Forestillingen gir også mye å tenke over: Klasseforskjeller. Godhet og ondskap, og om det alltid er så lett å si hva som er godt og hva som er ondt. Fortvilelse. Å være unik og samtidig å være en av mange.

Historiefortellingen er basert på Dostovjevskij-romanen, men Hildur Kristinsdottir & co har lagt til sine egne tanker om tankeutfordringene i boka, og sin egen glede over å leke med teaterformen.

Serie

«Forbrytelse og straff» er den tredje (planlagt siste) forestillingen i Kristinsdottirs Klassikere for Kids-serie. Som prosjekttittelen sier handler det om å gi ungdom innganger til klassiske verker.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?