- Tankevekkende at hele 40 prosent av verdens befolkning kan ha parasitten uten å vite om det

Forfatter Sigbjørn Mostue tror ikke verden kan bli angrepet av zombieliknende vesner, selv om han har funnet et virus som kanskje kan føre til akkurat det. 

SISTE BOK: Forfatter Sigbjørn Mostue har skrevet siste boken i «I morgen er alt mørkt»-trilogien, basert på en zombie-parasitt som faktisk finnes i virkeligheten.   Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
SISTE BOK: Forfatter Sigbjørn Mostue har skrevet siste boken i «I morgen er alt mørkt»-trilogien, basert på en zombie-parasitt som faktisk finnes i virkeligheten.   Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg har vært fascinert av katastrofefilmer og zombier så lenge jeg kan huske, og det som fascinerer meg mest med dem, er tanken på hvordan vi mennesker vil reagerer når alt det som er trygt blir borte, sier forfatter Sigbjørn Mostue.

Til høsten gir han ut boka «I morgen er alt mørkt - Når historien slutter», siste bok i trilogien om mennesker som opplever å få hele hverdagen forandret på grunn av en epedemi.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer