Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tappert kjempet - på beina igjen

BERLIN (Dagbladet): TV-detektiven Horst Tappert har hodt på å dø flere ganger de siste to månedene. Nå er han bedre, og i morgen fyller han 76 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tappert ble brakt til sykehus i München med blålys og sirener fredag før påske. En lungebetennelse utløste høy feber. I tillegg pådro han seg en alvorlig blodforgiftning og lå i perioder i koma. Sukkersyken hans kompliserte behandlingen

- Det var helt forferdelig. Horst holdt på å miste livet, sier kona Ursula Tappert til avisa Bild am Sonntag. S kuespilleren har nå for første gang på 54 dager kunnet stå opp fra senga en gang. Han er også begynt å lese aviser igjen. I løpet av de siste to månedene har han gått ned 15 kilo.

Ursula Tappert forteller at Horst ble syk i Frankrike.

- Han deltok under en festival for krimfilmer. En kveld da han kom tilbake, var hotelldøra stengt. Selv om han ropte og skrek for å få oppmerksomhet, var det ingen som åpnet. Horst var tynnkledd og ble stående lenge ute i den bitende kulda, før han til slutt knuste et vindu og kom seg inn på værelset sitt.