Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tapte millioner

Bookingbyrået sier opp to etter at turneen med Lene Marlin, Bertine Zetlitz og Morten Abel endte med millionunderskudd.

(Dagbladet.no): De tre norske storstjernene turnerte norske storbyer i desember i fjor, men den storstilte satsningen endte i millionfiasko for bookingbyrået Megafon AS, skriver VG.

Sviktende billettsalg

Den dyre produksjonenes sviktende billettsalg endte med en omsetningssvikt på 3.7 millioner kroner. Nå har Megafon sagt opp to ansatte, men det er foreløpig ikke snakk om noen konkurs for selskapet.

- Det er to ansatte som slutter her i disse dager. De er sagt opp, sier styreleder Elisabeth Fevik til VG.

Bookingbyrået skal ha et styremøte i morgen der de skal diskutere den økonomiske situasjonen og grunnlaget for videre drift. Megafon vil ikke si hvor mye turneen gikk i underskudd, men det skal være snakk om millioner.

Ikke utsolgt

Den norske superturneen ble lansert med 15. oktober i fjor og tilsammen 25 000 billetter ble lagt ut for salg til hallopptredenene i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø.

Men publikum sviktet de tre norske stjernene allerede fra starten, til tross for at de er storselgende plateartister. Turnestarten i Stavanger var ikke utsolgt og arrangøren Megafon slet tungt med billettsalget i Bergen og Trondheim.

SUPERTRIO: Fra venstre: Bertine Zetlitz, Lene Marlin og Morten Abel. Foto: SCANPIX
SUPERTRIO: Fra venstre: Bertine Zetlitz, Lene Marlin og Morten Abel. Foto: SCANPIX Vis mer
TURNE:</B> Bertine under konserten i Stavanger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media