Tapte mot kreften

Linda McCartney tapte fredag for kreftsykdommen. Hun døde på et sykehus i Santa Barbara i California, mens Paul og de fire barna var hos henne.

Linda McCartney ble rammet av brystkreft i 1995, men Linda McCartney vant den første kampen mot kreften. Hun kjempet, vant første runde og alle trodde kampen var vunnet for godt.

Men i mars i år var Linda McCartney tilbake på sykehuset. Det ble raskt slått fast at kreften hadde blusset opp igjen, og denne gang ble det også slått fast at kreften hadde spredd seg til leveren.

Linda kjempet imidlertid videre, og hun fikk oppleve et stort øyeblikk da hun var tilstede i Paris da datteren Stella viste fram sine kreasjoner fra catwalken. Både Linda og Paul jublet over datterens suksess.

Etter denne offentlige opptreden reiste Linda McCartney til et privat sykehus i USA, men livet sto ikke til å redde.

I går døde hun, bare 56 år gammel. Ved siden av sykesengen satt en sønderknust Sir Paul og barna Heather, Mary, Stella og James.


Ikke blomster

Paul McCartney vil sende ut en ny pressemelding i forbindelse med sin kones død i løpet av få dager. Allerede nå oppfordrer familien folk om ikke å sende blomster.

-Det er bedre å sende pengene til kreftforskningen eller kampen for dyrs rettigheter, heter det i en melding fra Sir Paul og de andre etterlatte.

Linda Eastman giftet seg med ex.Beatle Paul McCartney i 1969, og de har siden jobbet sammen med musikk, barn, dyr og andre felles interesser.