Staysman:

Tar artistkompis i forsvar

Stian «Staysman»Thorbjørnsen forsvarer Ringnes-Ronny etter at han ble nektet å spille ved Sandnes kulturhus.

- BAKVENDT: Staysman mener det er helt bakvendt at Sandnes kulturhus ønsker å trekke til seg et yngre publikum, samtidig som de nekter Ringnes Ronny å spille på deres nye scene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
- BAKVENDT: Staysman mener det er helt bakvendt at Sandnes kulturhus ønsker å trekke til seg et yngre publikum, samtidig som de nekter Ringnes Ronny å spille på deres nye scene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det har ikke manglet på reaksjoner etter at det ble kjent at Sandnes kulturhus nektet DJ-en «Ringnes-Ronny» å få spille på deres splitter nye scene. Etter Dagbladets sak om utestengelsen av DJ-en, diskuteres det nå i musikkbransjen hvorvidt Sandnes kulturhus skal være «smaksdommere».

Grunnen til nekten var at kulturhuset hadde sett for seg artister med andre typer uttrykk.

- Vi synes det er rart. Vi har flere tusen aktive lyttere i Sandnes, sa artistens manager Peder Benjamin Hagen til Dagbladet.

En av dem som reagerer er blant annet artistkollega og samarbeidspartner Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

- Jeg føler det er bakvendt at de takker nei til Ringnes-Ronny som har hatt et helt ellevilt år bak seg med stor suksess både innenlands og i nabolandet. Ringnes-Ronny kan være noe kontroversiell, men det er liten tvil om at ting som er litt «halv-kontroversielle» alltid vil nå ut bredt til de unge, sier Thorbjørnsen til Dagbladet.

- Ufarlig underholdning

Han mener musikken til Ringnes-Ronny og andre liknende artister, som TIX, er ufarlig underholdning, og tror Ringnes-Ronny ville trukket et yngre publikum til den nye scenen i Sandnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer