Tar av i Nederland

Husker du Kristopher Schaus nederlandske parodi? Nå ruller den på tv i Nederland.

(Dagbladet.no): Kristopher Schaus vanvittige stunt til akkompagnement av den nederlandske sangeren Wim Sonneveld vekker oppsikt i Nederland, skriver NRK.

For de av oss som fulgte Team Antonsen i vinter vekker sketsjen gode minner. Schau hulte blant annet ut kneipbrød til sko og satte kyllinger på beina til takten av nederlenderen.

En nederlender på norgesferie så Team Antonsen på tv, og tipset den nederlandske fjernsynsstasjonen RTL Boulevard om Schaus påfunn. Nå ruller sketsjene i Nederland også, og blir sett av rundt en million nederlandske tv-seere. Slikt blir det mediaomtale av.

- Når sketsjer på nederlandsk slår an i Norge blir også vi nederlendere nysgjerrige, sier kommentator i avisa NRC Handelsblad til NRK.

Hovedpersonen selv avkrefter at den uventede suksessen framtvinger flere sketsjer til Sonnevelds musikk.

- Nok er nok, dette er jeg veldig ferdig med, sier Schau.

  • Se Team Antonsen på NRKs web-tv. (Søk etter Team Antonsen nede til venstre.)
STUNTMANN: Kristopher Schau er ikke fremmed for å bruke matvarer på kroppen i humoren sin (her fra Quart-festivalen 2002). Nå vekker stuntene fra Team Antonsen oppsikt i Nederland.
TEAM MED SUKSESS: Team Antonsen blir lagt merke til utover landegrensene. Nå er det Kristopher Schaus nederlandsparodi som er i vinden.