Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tar buingen med fatning

PARIS (Dagbladet): Stein Winge ble møtt med en blanding av buing og applaus på premieren av hans oppsetning av «Tristan og Isolde» av Richard Wagner. Det er ikke uvanlig på Bastille-operaen i Paris. Winge tar det med stor ro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har det utmerket. Det var lite buing i forhold til hva du kan forvente. Det er ingen skam å bli buet. Det betyr at folk sier fra. Jeg synes det er flott, men ikke akkurat moro, sier Stein Winge. Han og Sverre Anker Ousdal sitter allerede i Paris og planlegger «Brand» som skal settes opp på Nasjonaltheatret.

- Jeg buet høyest av alle. Det var jeg som satte det i gang, fleiper Sverre Anker Ousdal. Han synes Winges innsats er imponerende.

- Tenk for den rotekoppen fra Oslo å stå midt i Paris og drive alle de menneskene. Det var en flott opplevelse, sier han.
Spesielt Wagner setter følelsene voldsomt i sving, mener Winge. Angsten tok ham da Isolde ble syk premieredagen, men Carol Jahr som steppet inn i siste time fikk ovasjoner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!