Tar en Elvis

I 100 minutter flyr, synger og danser hun. Celine Dion får nær en milliard for å opptre i Las Vegas.

I går var det premiere på gigashowet til den kanadiske superstjernen. I tre samfulle år skal Celine Dion opptre for tilsammen tre millioner publikummere. For det får hun nær en milliard norske kroner. Hvis alt går som det skal. Celine er like viktig for Caesars Palace som Elvis var for Las Vegas.

Mye står på spill når dronningen av klinelåter nå har inntatt scenen på Caesars Palace. 60 dansere, verdens største LED-skjerm og et avansert luftfukteranlegg er hyret inn for å gi 4100 publikummere en uforglemmelig opplevelse hver kveld. Slikt koster.

For arrangøren er det vinn eller forsvinn. For Celine Dion vil det være det endelige beviset på hennes utholdenhetsevne. Det åpnet bra. I går kveld lokal tid kom 35-åringen dinglende i lufta i en vaier mens hun sang alle kjærlighetshitene sine. Den enorme skjermen i bakgrunnen sørget for visuellt akkompanjement og luftfukteren skal sørge for at stemmen holder i tre år.

I 100 minutter fikk publikum høre 20 sanger, alt forløp uten dramatikk eller tabber av noe slag. Men da superstjerna skulle settes ned på bakken etter en luftetur klar til et nytt sangnummer, var skoene henne stjålet. Da var det ikke annet å gjøre enn å tasse ut i strømpelesten før et nytt skopar ble tryllet fram.

- We love you Celine, var publikums dom. Selv proffene var fornøyd.

Smør- og fløtepus Barry Manilow fikk med seg premieren, og var spesielt opptatt av trapeskunstene i tillegg til vokalprestasjonene.

- Nå er hun en av de store flygende sangerne, sa Manilow ifølge Reuters.

SCENEVANT: I tre år skal Celine Dion opptre i Vegas.