Tar en Skavlan og Eidsvåg

Sissel gjør som flere i bransjen og starter eget firma.

SJEF I EGET HUS: Sissel Kyrkjebø har nylig brutt med sitt managementbyrå Continantal og startet sitt eget selskap, Early Bird. Harald Wold-Reitan er daglig leder, mens kjæresten Ernst Ravnaas er oppført som varamedlem i aksjeselskapet. Foto: Henning Lillegård
SJEF I EGET HUS: Sissel Kyrkjebø har nylig brutt med sitt managementbyrå Continantal og startet sitt eget selskap, Early Bird. Harald Wold-Reitan er daglig leder, mens kjæresten Ernst Ravnaas er oppført som varamedlem i aksjeselskapet. Foto: Henning LillegårdVis mer


Sissel Kyrkjebø gjør som Bjørn Eidsvåg, Fredrik Skavlan og flere andre i musikk og underholdningsbransjen og starter eget firma som skal forvalte hennes interesser.

Sier farvel til Norgstoga Den profilerte artisten har brutt med Contintental Artist Management AS, der hun har vært i fem år sammen med bl.a. Odd Nordstoga, Herborg Kråkevik og Ole Edvard Antonsen.

Sissel Kyrkjebø er i ferd med å bygge opp selskapet Early Bird, som fra nå av skal forvalte hennes talent og business.

- Jeg er veldig takknemlig for de åra hvor jeg har hatt Continental Artist Management AS, sier Sissel i en pressemelding.

Mer penger og kontroll Etter å ha vært i rampelyset siden midt på 80-tallet med en rekke profilerte bransjemenn rundt seg, som Rune Larsen, Håvard Bratvold, Arne Svare, Jan Fredrik Karlsen, Barry Matheson og Bjørn Nessjø - velger Sissel å stå på egne bein.

Bjørn Eidsvåg har i mange år drevet firmaet Quint. Dermed sitter han tilbake med mer penger og kontroll. Nå velger Sissel å gjøre det samme.

- Selskapet eies av Sissel Kyrkjebø, og hun styrer det alene, sier daglig leder i Early Bird, Harald Wold-Reitan. Selskapet er oppført med 100 000 kroner i aksjekapital.

Early Bird Sissel opplyser at hun har stiftet selskapet Early Bird hvor hennes framtidige managementfunksjon skal bygges opp.

- Det vil ikke bli inngått noen managementavtale med andre, sier daglig leder.

KJÆRESTE: Ernst Ravnaas er varamedlem. Foto: Robert S. Eik
KJÆRESTE: Ernst Ravnaas er varamedlem. Foto: Robert S. Eik Vis mer

Men Wold-Reitan, som nå er den som styrer Sissels nye selskap, utelukker ikke å samarbeide med andre aktører i bransjen når det trengs. Sissel er en sangfugl, men om navnet skyldes at artisten også er en morgenfugl, vites ikke.

Har kjæresten i styret Etter å ha vært mange år i Danmark, har Sissel nå vendt nesa hjemover, Hun har også funnet kjærligheten med skatteadvokat Ernst Ravnaas (56).

Kjæresten Ernst Ravnaas er også oppført som varamedlem i Early Birds styre, der Sissel er styreleder.

Sissel Kyrkjebø kjøpte i fjor en bolig i Søndre Land i Oppland, men verken Kyrkjebø eller Ravnaas har opplyst om hva eiendommen skal brukes til.

Flere eiendommer Boligen «Minde» i Søndre Land blir betegnet som en prakteiendommen, og ligger ikke langt fra Hov sentrum.

Paret eier i dag også en leilighet på Frogner i Oslo. I tillegg har også Sissel ei hytte på Haugastøl i Hol.

Sissel Kyrkjebø har to barn med den danske artisten Eddie Skoller. De to var gift i elleve år før de i 2004 gikk hver til sitt med delt foreldrerett.

Etter bruddet med Skoller var Kyrkjebø sammen med musiker Kjetil Bjerkestrand, før hun i 2009 møtte skatteadvokaten.

DAGLIG LEDER: Harald Wold-Reitan. Foto: Lise Åserud/Scanpix
DAGLIG LEDER: Harald Wold-Reitan. Foto: Lise Åserud/Scanpix Vis mer